Flytt & Städfix Scandinavian

Flyttfirma Trollhättan

Vi erbjuder flytthjälp till privatpersoner, företag, offentliga aktörer och alla andra som är i behov av en Flyttfirma Trollhättan. Oavsett vad ni önskar hjälp med så kan vi stå till tjänst. Det spelar ingen roll om det är en liten flytt eller en stor flytt i Trollhättan.

Då vi är flexibla kan vi även ställa upp när det passar er bäst så som dagtid, kvällar och helger. Vi försöker alltid att anpassa oss till våra kunders specifika behov.

Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid olycka får du 100% ersättning

Flytt & Städfix Scandinavian

Vi är en erfaren flyttfirma som nu etablerat oss i Västra Sverige och Trollhättan.

Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom flytthjälp så som flyttningar, bortforsling, tömningar, transporter, utlandsflytt, pianoflytt, packhjälp, flyttstädning och så vidare.

flyttbil väst

Kika gärna in på vårt moderbolags hemsida Flytt & Städfix Mälardalen AB.

Där kan ni exempelvis ta del av våra fina kundomdömen som vi är mycket stolta över. Via Google har vi ett medelbetyg om 4,8/5,0 baserat på över 100 omdömen.

När ni anlitar oss kan ni räkna med samma engagemang och trygghet.

Tänk på att med RUT-avdraget så reduceras ungefär 50 % av kostnaden för flytten via Skatteverket.

Kostnadsfri offert

Välj oss som din Flyttfirma i Trollhättan!

Vi på Flytt & Städfix Scandinavian är en erfaren flyttfirma Trollhättan med kvalitetstjänster inom flytt och städ för dig eller ditt företag. Vi erbjuder alla tjänster du kan behöva vid flytt i Trollhättan och vi skräddarsyr flytthjälp, transporter, bärhjälp, bortforsling, utlandsflytt, tömningar, flyttstädning, packhjälp, pianoflytt, kontorsflytt & företagsflytt efter dina önskemål med fokus på att du som kund blir nöjd med oss!

Vi anser oss vara den bästa flyttfirman i Trollhättan för både privatpersoner och företag, detta baserat på våra kunders omdömen och vi har ett medelbetyg hos Google på 4.8 / 5 med över 100 omdömen. Detta är något vi är stolta över och vi vill genom hög kvalitet, bra service, utförligt arbete och lyhördhet för era önskemål se till att vi fortsätter leverera den bästa upplevelsen av Flytt i Trollhättan till våra kunder.

Våra flyttjänster på Flytt & Städfix Scandinavian – Flyttfirma Trollhättan

FLYTTHJÄLP PRIVATPERSONER

BOHAGSFLYTT TROLLHÄTTAN

Flytt & Städfix i Trollhättan erbjuder er alla förekommande tjänster inom flytthjälp.

Vår flyttfirma i Trollhättan erbjuder våra flyttjänster på den nivå som ni önskar i och runt Trollhättan, en liten bohagsflytt där vi bistår med vissa delar eller en mer omfattande flytt där vi sköter om allt såsom sortering, bortforsling, packning, bärhjälp, transport för att på nästa adress, vi kan även packa upp och ställa allt i ordning om det önskas.

För er och vår trygghet så ser vi till att allt packas på ett bra sätt med filtar, täcken, skyddsplaster, spännband och så vidare. Välkommen att kontakta oss för ett upplägg för bohagsflytt i Trollhättan, offert, eller om ni bara önskar att fråga oss något.

Läs mer om bohagsflytt i Trollhättan

FLYTTHJÄLP FÖRETAG

FÖRETAGSFLYTT TROLLHÄTTAN

Då vår flyttfirma i Trollhättan är ett fullserviceföretag inom flytt så erbjuder vi naturligtvis även företagsflytt samt flytthjälp åt kommuner och andra offentliga beställare i och runt Trollhättan.

Låt oss ta hand om även denna tunga bit istället för att er personal ska stressa och slita med det här samtidigt som verksamheten ska flyta på. Välkommen att kontakta vår flyttfirma i Trollhättan för en offert vid företagsflytt eller om ni undrar något.

Läs mer om företagsflytt i Trollhättan

Övriga tjänster

Utlandsflytt

Vi är även en internationell flyttfirma som har god erfarenhet inom området utlandsflytt. Vi erbjuder flytthjälp både inom vårt land och utomlands.

Lastbil i Paris
Pianoflytt

Har ni behov av att flytta ett piano, en flygel eller kanske en orgel så kan ni med fördel vända er till oss. Det kan då vara i ert närområde eller en längre sträcka inom eller utanför vårt land.

Flytt av piano
Packhjälp

Behöver ni hjälp med packningen inför er flytt så hjälper vi gärna till. Även demontering, montering och uppackning.

Bortforsling

Om ni har gamla möbler, skräp eller annat som behöver forslas bort så hjälper vi er gärna med det.

PRIVAT & FÖRETAGSFLYTT I TROLLHÄTTAN

flytthjälp

KONTORSFLYTT TROLLHÄTTAN

En kontorsflytt är oftast mer komplex och tidskrävande än en vanlig bohagsflytt, och kräver särskild planering och hantering för att säkerställa en smidig övergång. Det är en stor utmaning att flytta från en plats till en annan, särskilt när det kommer till företag som har mycket utrustning och teknik som måste hanteras på ett säkert sätt.

Läs mer om kontorsflytt i Trollhättan

FLYTTPACKNING TROLLHÄTTAN

Söker du helomfattande flytthjälp i Trollhättan som inkluderar flyttpackning från starten? Vi hjälper dig mer än gärna med dessa delar. Med våra tjänster för paketering så gör vi din flytt i Trollhättan och omnejd enkel och effektiv. Har du speciella krav eller önskemål kring hur din flyttpackning ska gå till så framför dina önskemål till oss så ser vi till att skräddarsy en lösning för din packhjälp på vår Flyttfirma i Trollhättan.

Läs mer om flyttpackning i Trollhättan

TÖMNING OCH BORTFORSLING TROLLHÄTTAN

Behöver du förutom hjälp med flyttpackning även hjälp att rensa bort de som inte ska behövas vid flytt eller kanske bara allmänt efter en garagestädning? Vi hjälper dig med tömning och bortforsling i Trollhättan och omnejd till bra priser. Vi vill leverera så bra lösningar som möjligt till dig som kund och skräddarsyr alltid våra flytt lösningar så att du blir nöjd! Läs mer om vår tjänst för Tömning och Bortforsling i Trollhättan.

FLYTTSTÄDNING I TROLLHÄTTAN

Söker du efter professionell flyttstädning i Trollhättan? Vi på Scandiflytt hjälper dig med flyttstädningen så du slipper oroa dig om inspektion. Med vår flyttstädning så ser vi till att den bostad eller det kontor som lämnas efter er är skinande rent och redo för nästa person eller företag. Har du speciella krav på din flyttstädning så skräddarsyr vi självklart en lösning för er så att flyttstädningen görs på rätt sätt och uppnår alla era krav.

Läs mer om flyttstädning i Trollhättan

Flytt av piano

PIANOFLYTT TROLLHÄTTAN

Ska familjens eller företagets piano eller flygel flyttas till en annan ort eller del inom Trollhättan? Vi hjälper dig med pianoflyttar i och runt Trollhättan med säkert utförande och bra priser.

Läs mer om pianoflytt i Trollhättan

FAQ

Loader image

Ja, du kan begära en kostnadsfri offert genom vår webbsida.

Vi har ansvarsförsäkring och kvalitetsgaranti som täcker eventuella skador.

Ja, RUT-avdraget gäller för våra tjänster, vilket kan sänka kostnaden med cirka 50%.