Flytt & Städfix Scandinavian

Utlandsflytt

När det gäller utlandsflytt, är processen betydligt mer komplex än en lokal flytt. Som en erfaren internationell flyttfirma förstår vi på ScandiFlytt de unika utmaningar som våra kunder står inför när de ska flytta till ett annat land. Vår uppgift är inte bara att transportera ägodelar från punkt A till B, utan att erbjuda en helhetslösning som gör flytten så smidig och stressfri som möjligt.

Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid olycka får du 100% ersättning

Flytt & Städfix Scandinavian

Vi är en erfaren flyttfirma som nu etablerat oss i Västra Sverige och Falkenberg.

Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom flytthjälp så som flyttningar, bortforsling, tömningar, transporter, utlandsflytt, pianoflytt, packhjälp, flyttstädning och så vidare.

flyttbil väst

Kika gärna in på vårt moderbolags hemsida Flytt & Städfix Mälardalen AB.

Där kan ni exempelvis ta del av våra fina kundomdömen som vi är mycket stolta över. Via Google har vi ett medelbetyg om 4,8/5,0 baserat på över 100 omdömen.

När ni anlitar oss kan ni räkna med samma engagemang och trygghet.

Tänk på att med RUT-avdraget så reduceras ungefär 50 % av kostnaden för flytten via Skatteverket.

Kostnadsfri offert

Förberedelse och Planering av Flytten

En framgångsrik utlandsflytt börjar med noggrann förberedelse och planering. Vi på ScandiFlytt arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att förstå deras specifika behov och önskemål. Detta innefattar allt från att göra en detaljerad inventering av ägodelarna som ska flyttas, till att skapa en anpassad flyttplan som tar hänsyn till tidsschema, budget och destination.

Professionell Packning och Organisering

Packningen är en kritisk del av flyttprocessen. Vårt team av erfarna packare ser till att alla ägodelar är säkert och effektivt packade för internationell transport. Vi använder oss av kvalitetsmaterial och moderna tekniker för att skydda dina värdefulla och ömtåliga föremål under hela flytten.

Lastbil i Paris
lastar lastbil

Transport och Logistik

Kärnan i vårt arbete som internationell flyttfirma ligger i transport och logistik. Vi på ScandiFlytt har tillgång till ett omfattande nätverk av transportlösningar, vilket inkluderar sjöfrakt, flygfrakt och vägtransport. Vår uppgift är att hitta den mest effektiva och säkra transportvägen för dina ägodelar, samtidigt som vi ser till att allt följer internationella regler och förfaranden.

Hantering av Tull och Internationella Regler

En av de största utmaningarna med utlandsflytt är att navigera i de olika tull- och importreglerna i det nya landet. Vårt team på ScandiFlytt har expertkunskaper i dessa frågor och kan hantera all tullklarering och dokumentation som krävs för en smidig överföring av dina ägodelar till det nya landet.

Efterflyttservice och Kundsupport

Vår service slutar inte när dina ägodelar har levererats. Vi på ScandiFlytt erbjuder också efterflyttservice för att säkerställa att du känner dig bekväm och etablerad i ditt nya hem. Detta kan innebära hjälp med att packa upp och organisera dina ägodelar i det nya boendet, samt stöd med att ansluta till viktiga lokala tjänster.

Långsiktigt Engagemang och Feedback

Vi värderar våra kunders upplevelse högt och strävar efter att kontinuerligt förbättra våra tjänster. Vår kundsupport är alltid tillgänglig för att svara på frågor och ta emot feedback. Vi på ScandiFlytt är dedikerade till att erbjuda en service som inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar.

Boka utlandsflytt med oss på Scandiflytt!

Att genomföra en utlandsflytt är en stor uppgift, men med rätt partner vid din sida blir processen betydligt enklare. Vi på ScandiFlytt är stolta över att vara den pålitliga partnern som kan föra dig tryggt och säkert till ditt nya hem, var i världen det än må vara.